Kiekvienas žmogus suvokia, kad jeigu darbai būtų organizuoti geriau, tai ir gyventi būtų lengviau. Visi mes esame susidūrę su biurokratiniu popierizmu, bejausmiais vyriausybės valdininkais ir neatsakingais verslininkais. Prasto organizavimo problema pakankamai rimta ir kainuoja trilijonus, kurie prarandami dėl nuostolių, neefektyvumo ir mažo produktyvumo.
Kalbant apie atskirą žmogų, organizavimas yra raktas į asmeninę sėkmę, ir į tai dažnai neatkreipiamas dėmesys. Jis taip pat būtinas šeimos klestėjimui. Savo tikslų siekimas (neturi reikšmės, kokie jie bebūtų dideli ar maži) reikalauja iš žmogaus žinių organizavimo srityje. Kaip jūs galite efektyviau ir produktyviau disponuoti savo laiku, savo energija ir ištekliais? Kaip jūs galite sumažinti iki minimumo tai, kas atitraukia jūsų dėmesį? Ir kaip jūs galite organizuoti savo jėgas, kad pasiektumėte savo tikslus?
L.Ronas Habardas pamatė, kad žmogui trūksta supratimo, kaip organizuoti savo veiklą, taip pat, kaip ir supratimo apie savo tikrąją dvasinę prigimtį. Didžioji L.Rono Habardo tyrinėjimų dalis buvo skirta tam, kad organizacijos dalyką padaryti aiškesniu, tad šią užduotį jis įvykdė iki galo.
Klaipėdoje ir Klaipėdos apskrityje jūs galite organizuoti seminarą  “Organizavimo pagrindai“ savo mieste. Šio seminaro metu jūs galėsite detaliau susipažinti su šia Hubbard administravimo technologija.  Sužinoję apie tą dalį jo ištirtų pagrindinių organizavimo technologijos principų, jūs galėsite tai pritaikyti savo darbe  šie esminiai principai patys savaime suteiks tiek jums, tiek jūsų kolektyvui  daugiau jėgos bet kokiai iniciatyvai, kurios imasi grupė ar atskiras žmogus. Chaosas ir sumaištis nėra natūralios gyvenimo sąlygos. Jie esti tik tuomet, kai yra nesuprasti natūralūs dėsniai ir kai jais nesivadovaujama. Būtent seminaro metu jūs susipažinsite su kai kuriais natūraliais dėsniais, kurie yra susiję su organizacija ir organizavimu.
Jau yra nemažai įvairiose šalyse susikūrusių konsultacinių firmų, kurios organizuoja seminarus ir praktikumus, kad supažindinti verslininkus su L.Rono Habardo Administravimo technologija. Tai galima padaryti ir konferencijų metu, kurios kasmet vyksta Rygoje. Apie tai galite pažiūrėti šiame video:


*******************************************************************************************************
Įvesk TVARKĄ ir SUPRATIMĄ į gyvenimo sumaištį

Septynias dešimtąsias gyvenimo sudaro darbas, viena dešimtoji priklauso šeimai, viena dešimtoji – politikai ir viena dešimtoji skirta poilsiui. Šioje knygoje yra aprašoma, kaip pagrindiniai principai gali būti pritaikyti šioms septynioms dešimtosiomis viso mūsų egzistavimo.

Knygoje “DARBO PROBLEMOS“ yra aprašomi pagrindiniai principai ir taisyklės, kurie gali būti pritaikyti kiekvienos veiklos pradžiai, kiekvienai problemai, susijusiai su darbu. Juk tai atradimai, kurie padeda aiškiai pamatyti šių problemų esmę ir paaiškina, kas sudaro paties gyvenimo pagrindą. Štai kai kurie atradimai, aprašyti šioje knygoje:

* SUMAIŠTIES ANATOMIJA IR KAIP JĄ ĮVEIKTI

* STABILAUS DUOMENS DOKTRINA – FUNDAMENTALIAUSI DARBO IR GYVENIMO DĖSNIAI

* KONTROLĖS ANATOMIJA IR KAIP “BLOGĄ KONTROLĘ“ PAVERSTI GERA

* GYVENIMO KAIP ŽAIDIMO ANATOMIJA IR TAISYKLĖS, KAIP JĮ ŽAISTI

* EFEKTYVUMO “PASLAPTIS“

* PATYS SVARBIAUSI GYVENIMO ELEMENTAI – AFINITI, REALYBĖ IR BENDRAVIMAS

Taigi, čia yra aprašyta ne tik technologija, kuri padeda pasiekti stabilumą darbe, bet ir stebuklingi procesai, padedantys sugrąžinti gyvenimo džiaugsmą.
—————————————————————————————
Labai reikalingas kursas kiekvienam – Asmenybės efektyvumas

Ar jūs esate pakankamai efektyvus darbe?
Nuo ko priklauso sėkmė darbe?
Kodėl atsiranda nuovargis ir ką reikia daryti, jeigu jis atsiranda vis dažniau ir dažniau?
Ką reikia žinoti žmogui, kad jį lydėtų sėkmė?

Į šiuos ir į daugelį kitų klausimų jūs galite gauti atsakymus kurso “Asmenybės efektyvumas“ metu.  Jis trunka vos 3 ar 4 val. su kavos pertraukėle.
Jeigu neturite galimybės studijuoti artimiausioje organizacijoje, tai galite užsisakyti kursą “Darbo problemos“ ir mokytis neakyvaizdiniu būdu.

Kur galima įsigyti L.Ron Hubbard knygą “Darbo problemos“ arba DVD pagal šią knygą?

Žiūrėkite čia:

Pirkti knygą “Darbo problemos“


Jeigu jums priimtinas aktyvus gyvenimo būdas, lyderystė, mokėjimas bendrauti, gebėjimas būti efektyviu darbuotoju ar vadovu, tai kviečiame konsultuotis pas mus verslo, administravimo ir asmeninių kolizijų ar jūsų tobulėjimo klausimais. Jūsų potencialas yra kur kas didesnis, negu jūs jį įsivaizduojate. Išnaudokite jį savo ir kitų labui. Mes atsižvelgiame į kiekvieno žmogaus poreikius ir galimybes ir dažnai dirbame su juo individualiai, nes tikimės, kad ateityje jis gali tapti mūsų partneriu. Kurkite modernią Lietuvą ir ta kūryba prasideda nuo jūsų žinojimo kaip tai padaryti. Know-How (žinau kaip) technologija yra būtent tai, ko jums reikia šiandien jūsų verslui ir jums pačiam, kaip asmenybei. 

 Klauskite, rašykite, skambinkite ir mes jums atsakysime: 

ggc.klaipeda@gmail.com

Tel.: +37060287708

Knygas galite įsigyti čia (kaina 17 Eu):

<head><meta name=“verify-paysera“ content=“baf4faa81b9f8d3b9ed9af6affc3b83d“></head>

About MB "Pažanga LT" Administratorius

Visos teisės saugomos. WISE, WISE simbolis, WISE logotipas, Hubbard yra prekių ir paslaugų ženklai, priklausantys WISE International, ir yra naudojami tik gavus leidimą.

Atsakymų: 1 »

  1. […] Patrick Valtin yra žinomas konsultantas ir treneris, kurio gyvenimo ritmas yra susijęs su daugybe skraidymų, laiko juostų keitimu, kadangi jis veda seminarus įvairiose pasaulio šalyse. Jis yra WISE konsultantas ir didžiausios Europoje “U-MAN Belgium” Tarybos Pirmininkas. Ši kompanija apmoko ir konsultuoja L.Rono Habardo Administravimo technologijos pritaikymo klausimais. Jis turi Pietų Karolinos Universiteto MBA laipsnį (verslo administravimo magistras) žmogiškųjų resursų srityje. Taip pat jis baigė “Organizacijos vadovo kursą” pagal Habardo technologiją. Patrick Valtin yra trijų vaikų tėvas, turi laimingą šeimą ir kaip, buvęs žymus sportininkas, sportuoja iki pat šiandien. Štai jo pasiekimai sporte: *Taekvondo – juodasis diržas, 3 Danas *Šinšokai – Juodasis diržas, 1 Danas *Taekvondo Europos čempionas 1979 metais *Karate Europos čempionas, laisvas stilius (atviras čempionatas), 1982 metais *Kovos menų instruktorius, Belgijos armija, 1980-1981 metais *Savigynos instruktorius, 1995-2001 metais *Ralio po Afrikos dykumas dalyvis (Tunisas, Maroko), 1998-2000 metais *Motociklo Husqvarna pilotas ir lenktynininkas Gastono Rajerio komandoje, 1998,1999 metais Dabar treniruojasi su įvairiomis imtynių metodikomis, Džiu-džitsu, Aikido. Savo seminaruose, Patrick Valtin skiria nemažai dėmesio kūno problemoms spręsti. Anot jo, kūnas – tai “neprisijaukinta, laukinė” mašina, kuri reikalauja kontrolės, meilės, realaus santykio, bendravimo ir gerų žinių, kaip jį valdyti. Jeigu jūs su kūnu elgiatės neteisingai (arba visai nieko nedarote), kūnas gali labai greitai degraduoti ir tapti labai rimta kliūtimi jūsų vystymuisi ir tobulėjimui. Patrick Valtin savo seminaruose demonstruoja tai, ką jis panaudojo iš L.Rono Habardo technologijų, kurios suteikė jam išsaugoti pilną kontrolę savo kūno atžvilgiu ir išlaikyti formą, kuri yra geresnė nei pas daugelį paauglių, nors jam jau virš penkiasdešimt. Štai seminaro klausimai į kuriuos jūs galite gauti atsakymus: *Kodėl turėti aukštą toną ir kačių ištvermę nėra daugumai žmonių naturalus dalykas? *Ką sako L.Ronas Habardas apie kūnus, ir kodėl kūnams yra būdinga būti kliūtimi jūsų dvasiniams polėkiams? *Ką būtina daryti, kad išlaikyti kūno optimalią kontrolę bet kuriame amžiuje? *Kokiame tono lygyje reikai valdyti kūną, kad jis išliktų puikios formos? *Kaip dirba kūnas, ir koks valgis labiausiai tinka jūsų kūnui? *Koks jūsų turi būti požiūris į valgį, kad gauti nuo maisto maksimalią naudą? *Melagingi duomenys maisto papilduose, ir kaip jie gali sugriauti jūsų kūną, jeigu naudoti juos neteisingai. *Kokie fiziniai pratimai tinka jums labiausiai? *Melagingi duomenys apie ilgalaikes treniruotes, ir kodėl jos gali būti kenksmingos? *Kas turi didesnę reikšmę, nei raumenys, kad palaikyti gerą fizinę būseną? * Ir kiti klausimai. ************************************************************************************ Daugiau apie Administravimo technologiją galite atrasti čia: organizavimo-pagrindai […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.